Молитви, які допоможуть вам в цей важкий час. Читайте з вірою в серці

Господи, я дякую Тобі за те, що Ти підтримуєш мене і даєш мені сили стояти стійко, коли я відчуваю себе пригніченим.

Молитва над побитими

Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі. Будь ласка, підніми мою душу, щоб чіплятися за Тебе, і зосередити мій розум на Твоїх обіцянках.

Я дякую Тобі за те, що Ти підтримуєш мене і даєш мені сили стояти стійко, коли я відчуваю себе пригніченим цими обов’язками. Коли я відчуваю, що мене розчавлюють обставини, я дякую Тобі за те, що можу звертатися до Тебе за милістю і силою. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!
Молитва про тривогу-6

Молитва про позбавлення від тиску
Господь Ісус, я дякую Тобі за те, що Ти від усього цього тиску, тому що, коли я ходжу в ярмі з Тобою, Ти несеш за мене мою ношу і полегшує її. Ви даєте мені можливість робити те, що я завжди вважав неможливим.

Спасибі, що звернули увагу на мої найнезначніші потреби або проблеми. Я дякую Тобі за те, що я Твоє дитя, і Ти не забув мене, навіть коли я відчуваю себе покинутим іншими. Амінь.

Молитва про тривогу-7

Моя душа – складова молитва
Боже, ти такий добрий до мене. Дякую Тобі за те, що коли я змиряюся під Твоєї рукою і впевнено покладаюся на Твою доброту, Ти усуваєш ці здатні відвернути занепокоєння, які турбують мене. Ти передбачаєш і забезпечуєш всі мої потреби. Моє занепокоєння поглинена моїм довір’ям до Тебе.

Спасибі за те, що ви питали мою душу і витягли мене з депресії та занепокоєння. Я дякую Тобі, Святий Дух, за те, що привів мене в те місце, де складена моя душа, і я можу молитися і роздумувати про Тебе. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.