Молитви про стійкість у важкі часи. Читайте з вірою в серці

Господи, допоможіть мені пам'ятати, що все у Ваших руках, і я можу встояти і я залишаюся твердим і безпечним в Твоїй долоні.

Молитва про тривогу-18

Молитва про мудрість і про моїх турботах
Небесний Батько, дякую Тобі за те, що я знаходжу абсолютну безпеку для своєї душі та розуму в союзі з Ісусом Христом, моїм Спасителем. Будь ласка, поділися мудрістю з моїми турботами та радій через мої турботи.

Я щасливий, що в Тобі у мене непохитна позиція проти всього, що могло б мене збити з пантелику. Я твердо стою у Твоїй силі, щоб захистити мене. Я дякую Тобі за те, що Твій Дух підтримує мене і направляє мене. Амінь.

Молитва про тривогу-19

Молитва про стабільність
Господи, Ти моя Фортеця захисту від всієї нестабільності в моєму розумі. Дякую Тобі за те, що коли мої емоції та неспокійні думки захльостують мене, я можу бігти до Тебе, мій Solid Rock. Святий Дух, допоможи мені пам’ятати, що Твоя істина незмінна, Твоє Слово непогрішно, і це моє міцну основу.

Мої почуття мінливі та часто нестабільні, але в Тобі у мене є ця стабільність для мого розуму, думок, емоцій і відносин. Слава Тобі, Боже! Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про стійкість

Боже, мій Наріжний камінь, мій міцний фундамент, допоможи мені встояти, коли життя змінюється, і я відчуваю спокусу панікувати. Допоможіть мені знайти Твою силу в цих злети й падіння, коли я відчуваю спокусу турбуватися.

Допоможіть мені пам’ятати, що все в ваших руках, і я можу встояти. Ці бурі в моєму житті штовхають і тягнуть мене, але я залишаюся твердим і безпечним у твоїй долоні. Амінь.

Молитва про мій розум, що блукає

Боже моєї перемоги, я прошу, щоб мій розум заспокоївся, оскільки я розміщую свій внутрішній досвід в тісну прихильність до Тебе, мій Учителю. Будь ласка, допоможіть мені не сумніватися і не дозволяти ніяким сумнівам турбувати мене.

Допоможи моєму блукає розуму, дорогий Господь, зосередитися на Тебе, а не впадати в занепокоєння. Господь, коли я втомлюся, допоможи мені наполягати на залученні до Тебе всього іншого, що мені потрібно. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.