Молитви, які допомагають прийняти правильні рішення. Читайте з вірою в серці

Батьку, допоможи мені бути виборчим і ніколи не імпульсивним. Розвивайте в мені обережний і терплячий характер

Молитва про правильні рішення

Боже, дай мені сьогодні розрізнення. Загостри мої почуття, щоб я міг тверезо міркувати у своєму житті. Допоможіть мені побачити та правильно оцінити позитивні та негативні сторони кожної ситуації, можливості та рішення, з якими я стикаюся. Надсилайте мене, коли я роблю вибір. Допоможіть мені відмовитися від того, що неправильно і марно, і допоможіть мені домогтися того, що принесе задоволення, зростання і плідність в моєму житті.

Батьку, допоможи мені бути виборчим і ніколи не імпульсивним. Розвивайте в мені обережний і терплячий характер, щоб я не брав необачних рішень і дій. І дайте мені сміливості скористатися всіма можливостями та цілями, які ви запланували для мого життя, і переслідувати їх. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Веди мене молитва

Люблячий Батько, будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Нагадайте мені слова Ісуса, коли я сьогодні буду робити вибір. Коли мене пригнічують рішення, які стоять переді мною, будь ласка, дайте мені спокій, що перевершує всяке розуміння.

Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про захист

Могутній Господь, будь ласка, будь зі мною кожен день. Спостерігайте за моїми кроками та бережіть мене, коли я дію і приймаю рішення у своєму житті. Все, що я роблю, не дозволяйте мені робити неправильні кроки, мовлення і рішення, які можуть привести мене до фінансових і особистим невдачам. Тримайте мене якомога далі від брехливих людей і помилкових можливостей, які просто використовуються для того, щоб обдурити людей і відняти у них з працею зароблені гроші та навіть їх особистість.

Боже, будь ласка, захисти мене від злих людей, які полюють на хороших і корисних людей. Направляй мій шлях і направляй мене до щирих і добродушним людям. І привести мене до справедливої оплати праці та можливостей для бізнесу. Про це я молю, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.