4 найсильніших молитов про міцне здоров’я. Читайте з вірою в серці!

Господи, я молюся про сильне та енергійне тіло, яке може легко виконувати важку роботу, займатися фізичними вправами та мати сильний опір хворобам.

Молитва про сильне тіло

Господь, Ти моя Сила, і вся сила належить Тобі. Я молюся про сильне та енергійне тіло, яке може легко виконувати важку роботу, займатися фізичними вправами та мати сильний опір хворобам.

Я дякую Тобі за те, що, довіряючи Тобі, я знаходжу нові сили та злітаю високо, як орел. Я побіжу і не втомлюся, піду і не втрачу свідомість. Дякую Тобі за те, що я Твоє творіння, і заховав Ти мене. Амінь.

Молитва про доброго здоров’я-1

Молитва про сильну імунну систему
Всемогутній Господь, я молю, щоб Ти благословив мене сильною імунною системою, щоб у мене був потужний захист від бактеріальних і вірусних інфекцій. Я дякую Тобі за те, що, створивши мене, Ти дав мені цю систему, щоб захистити мене від хвороб.

Допоможіть мені бути старанними в зміцненні імунної системи за допомогою здорових звичок і уникайте шкідливих звичок. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про доброго здоров’я-2

Молитва про захист від вірусної хвороби
О Боже, моє Порятунок, я молю, щоб Ти був моєю сильною захистом від цього вірусу, який руйнує здоров’я багатьох і навіть приносить смерть тисячам. Я стою на Твоєму Слові, що, якщо я вірю в Тебе, Сонце Праведності зійде зі зціленням в Його крилах.

Встановіть варту навколо мене і моїх близьких і дайте нам імунітет до цієї страшної хвороби, коли ми радіємо Тобі. Амінь.

Молитва про доброго здоров’я-3

Молитва про здорову серцево-судинної та дихальної системи
Бог могутності, будь ласка, дай мені здорову серцево-судинну і дихальну систему, щоб у мене не було проблем з кровообігом або диханням, які могли б зашкодити моєму здоров’ю.

Я молюся, щоб Ви боролися зі схильністю до серцевих або легеневих захворювань і допомогли мені внести важливі зміни у свій спосіб життя, щоб сприяти здоровому кровообігу і диханню. Славлю Тебе за прекрасне і величне діло Твоє, Господи. Амінь.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.