Молитви, які допомагають вийти з важкої ситуації в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені не втрачати надії.

Молитва з відкритими очима

Вірний Батько, ніколи у своєму житті я не чув, щоб Ти порушив обіцянку. Ви були вірні та вірні кожному сказаному вами слову. Я покладаюся на Тебе зараз більше, ніж будь-коли. Відкрий мої очі, щоб я міг бачити Твоє достаток і провидіння всюди.

Хоча я постав перед труднощами, допоможи мені не випустити з уваги Твій кінцевий план і мета для мене. Амінь.

Моя постійна молитва

Отець вічності, ніщо в цьому світі не вічне, крім змін, включаючи мою важку ситуацію. Ти моя єдина постійна, і я знаю, що Твоя влада над усім буде вічною.

Тримай мене ближче до себе, поки я перебуваю в цьому фінансовій кризі, оскільки я намагаюся вижити кожен день. Я вірю в Тебе, о Господи. Направ мене на шлях до фінансової свободи. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Зміни мене молитва

Могутній Бог, наразі я прошу Твоєї божественної допомоги в моїх фінансах. Я перепробував всі наявні у мене плани, але нічого не допомогло. Тепер я розумію, що тільки Ти та тільки ти можеш змінити мої обставини. Змініть мене і моє сприйняття життя. Внуши мені, що ти один контролюєш все.

Ти могутній Бог, безмежний і рясний. Я молюся, щоб Ти стежив за мною і тримав мене поруч з Тобою кожен день. Амінь.

Простягни мою руку – молитва

Бог Достатку, я дуже стурбований і наповнений негативними думками, що виникають через мого фінансового становища. Я приходжу до Тебе, смиренний, просячи Твоєї сили та присутності. Допоможіть мені очистити мій розум і використовувати Твій дар мудрості, щоб вибрати краще для мене рішення в цій ситуації.

Візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені не втрачати надії, не дивлячись на всі ці неприємності. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.