Молитви про спокій і умиротворення. Читайте душевно і з вірою в серці

Боже мій, Ти Верховен над усім творінням. Я прошу, щоб Ти приніс мені справжній спокій, коли я прагну до світу з іншими.

Молитва про тишу

Боже, який тримає всі разом, я прошу спокою гармонійної природи, коли я роблю Тебе Паном всіх моїх думок і бажань, моєї праведності, всього мого. Тільки тоді незадоволені бажання і внутрішні розколи вщухнуть.

Христос, я сприймаю Тебе як Світло мого розуму, будинок моїх бажань, мета моїх зусиль. Тебе мені досить, Ти мій скарб, Ти моє тихе задоволення. Амінь.

Молитва про зцілення внутрішнього розбрату

Мій Господь і мій Учитель, я молю, щоб Ти зцілив внутрішній розбрат в моєму розумі. Я відчуваю себе роздробленим усіма силами, які вимагають моєї уваги та викликають занепокоєння. Господи, будь ласка, увійди в мій розум і зв’яжи все це під Твоєї рукою, і приборкай їх під Твоїм проводом.

Ти ніжний, але могутній, і я прошу заспокоїти мою бурхливу душу. Я молюся в ім’я Ісуса, мого Справжньою Лози. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про справжні спокої

Боже мій, Ти Верховен над усім творінням. Я прошу, щоб Ти приніс мені справжній спокій, коли я прагну до світу з іншими. Ваше Слово вчить мене, що першопричина конфлікту – це наш центральний егоїзм.

Коли Твоя божественна любов виливається в моє серце, нехай вона очистить мене від егоїзму і замінить її Твоєї м’якістю, співчуттям, співчуттям, проникливістю і терпінням. Чи можу я бути знаряддям Твого миру і, роблячи так, отримати Твоє спокій. Амінь.

Молитва про покірність Божій верховної влади

Мій Господь, Ти Перший у всьому, і я підкоряюся Твоїй владі над своєю волею. Я шукаю притулок від цієї бурі хвилювань, коли я відпочиваю у Твоєму володарювання, знаючи, що все працює разом на благо тих, хто любить Тебе.

Святий Дух, будь ласка, нагадай мені, що ніщо не може похитнути цей міцний мир, який є моїм спадщиною, коли я згадую, що Ти все контролюєш, що Ти за мене, і ніщо не може бути проти мене. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.