Молитви, коли людина стикається з труднощами в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, коли я постаю перед труднощами життя, дай мені спокій і нагадай мені, що ти приготував для мене.

Молитва про переповнення благословень

Господи, Боже мій, ти мій пастир. Ви ведете мене і забезпечуєте мене. Ти дбаєш про мене і посилаєш мене на кращий шлях. Коли я постаю перед труднощами життя, дай мені спокій і нагадай мені, що ти приготував для мене стіл. Ти помазав мене, твої благословення переповнюють моє життя.

Вступаючи в цей день, я відчуваю себе вільним, знаючи, що ваша доброта і милосердя супроводжуватимуть мене всі дні мого життя, і я буду жити в домі Господа назавжди. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва ясної настанови

Господь, мій Бог, Ти мій щит і моя сила. Допоможіть мені довірити вам свої рішення і своє майбутнє. Дозвольте мені покластися на вас всім серцем, замість того, щоб покладатися на власне розуміння. Дай мені ясне керівництво в моєму житті, Господь.

Підкоряючись вам, я знаю, що ви будете направляти мої шляхи, і я можу бути впевнений, що ваш напрям – це завжди кращий шлях. Господи, благослови мене і бережи мене, нехай твоє обличчя сяє на мені. Повернись до мене обличчям і дай мені спокій. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Надприродна молитва світу

Небесний Отець, принеси світ в мій розум і моє серце, коли я борюся з труднощами. Допоможіть мені порахувати мої благословення і знайти в вас спокій. Я стримую ваше обіцянку, що ви ніколи не покинете мене і ніколи не покинете мене. Допоможи мені жити у світлі цих слів, Господь, з упевненістю, що ти не покинув мене і ніколи не покинеш мене.

Ваш світ глибше і міцніше, ніж будь-який світ, який дає світ. Дай мені світ, батько. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва мудрості та розуміння

Небесний Батько, ти – світло світу, і твоє слово говорить, що ти даси мені мудрість і розуміння. Ви не залишаєте мене блукати по життю, але ви зі мною в кожну мить кожного дня. Ви задовольните мої потреби, коли я засмучений, і зміцните мене, коли життя втомить мене. Допоможіть мені слідувати вашим шляхом, ведучи мене до життя, повної плодів і радості.

Нехай я буду подібний до добре зрошуваного саду, квітучому, коли я черпаю харчування з коренів, міцно посаджених у твоїй любові. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.