Молитви, які допомагають мудро розпоряджатися грошима. Читайте з вірою в серці

Господи, благослови мене мудрістю і розумінням, тому що я знаю, що твоя мудрість дорожче срібла або золота.

Молитва Бога усього світу

Небесний Отець, Ти Бог усього світу. Допоможіть мені відвернутися від страху і знайти спокій. Тримай мій язик від зла і мої уста від лукавих слів. Нехай твій світ тече через мене до тих, хто мене оточує. Використовуйте мене, щоб принести мир в конфлікт у відносинах.

Нехай мої слова будуть словами, що виражають вашу любов і співчуття. Запевняю мене, що з вашим світом можна подолати будь-які труднощі. Господи, благослови мене і бережи мене, нехай твоє обличчя сяє на мені. Повернись до мене обличчям і дай мені спокій. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Напиши свої слова в моїй молитви серця

Отець вічності, дякую Тобі за те, що ти відкрився мені. Можу я не забути ваше вчення, але зберігати ваші накази в моєму серці. Своєю силою продовж мені життя, принеси мені мир і щастя. Нехай твоя любов і вірність ніколи не покидають мене, напиши свої слова в моєму серці. Нехай ваша милість перетворить моє життя, щоб я був милостивий до інших.

Дозвольте мені довіряти вам всім своїм серцем і не покладатися на своє власне розуміння; На всіх ваших шляхах я можу підкоритися вам, і ви зробите мої шляхи прямими. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва досконалого світу

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Біблія говорить, що ви збережете в досконалому світі тих, чий розум непохитний, тому що вони довіряють вам. Допоможи мені довіритися тобі твердим розумом і серцем і отримати благословення твоїм досконалим світом. Нагадай мені, що мій світ – це подарунок від тебе. Ти Бог надії. Наповни мене всієї радістю і миром у вірі, щоб силою Святого Духа я міг буяти надією. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитва про мудрого управлінні

Небесний Батько, дякую Тобі за милосердя і співчуття, за повільність в гніві та за непохитну любов. Допоможи мені не бути мудрим в моїх очах, але мають боятися Господа та уникати зла. Так принесете ви здоров’я моєму тілу і харчування моїм кісткам. Допоможіть мені вшанувати вас рясними дарами, які ви мені дали, щоб я мудро розпорядився вашими ресурсами.

Благослови мене мудрістю і розумінням, тому що я знаю, що твоя мудрість дорожче срібла або золота. Можу я слідувати за вами всі дні мого життя. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.