4 сильних молитов про мир в домі і єдності сім’ї. Читайте з вірою в серці

Господи, дай нам усім любов і співчуття один до одного, щоб ця сім'я могла служити чудовим прикладом для інших.

У світі, який, здається, постійно знаходиться на протилежних сторонах, ви хочете, щоб ваш будинок був місцем миру і єдності. Ось 4 сильних молитов про мир в домі.

Молитва про мир в домі

Господь Ісус, мій Спаситель, Ти створив будинок як притулок від цього світу. В цьому ми знаходимо розраду, підтримку і розуміння. Це дає нам уявлення про безумовної любові, яку Ви відчуваєте до кожної людини.

Підтримай цей будинок, Господь. Благослови його і бережи його, щоб всі члени цього будинку могли пізнати благодать, яку Ти дав нам через Христа, нашого Господа. Я молюся в ім’я Твого всемогутнього. Амінь.

Молитва про єдність сім’ї

Милостивий і Святіший Отець, будинок не може функціонувати, якщо його члени не перебувають на одній хвилі. Як ми можемо ходити разом, щоб не прийти до згоди? Отже, це допомагає нам об’єднатися для досягнення єдності.

Дай нам всім любов і співчуття один до одного, щоб ця сім’я могла служити чудовим прикладом для інших. Нехай наше духовне життя процвітає, щоб наші зв’язки в Тобі стали міцнішими. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва, щоб зібратися разом

Милосердний Господь, Твоє слово ніколи не повертається до Тебе порожнім. Він ефективний і активний в нашому житті та в нашій сім’ї. Ви говорите про життя в наших будинках і підіймаєте настрій свого народу.

Продовжуйте говорити правду в наші серця. Порушуйте нас любити та підтримувати один одного, об’єднуючись навколо Твого найсвятішого слова і ревно роблячи добрі справи. Амінь.

Молитва про збільшення щастя

Господь Бог Приросту, щастя сім’ї має вирішальне значення для її здоров’я та щастя. Сім’я процвітає і розмножується краще, коли їх сімейне життя щаслива. Слухайте цього Господа і візьміть це до уваги.

Нехай в нашому будинку виникнуть щастя і задоволення. Допоможіть нам любити та ставитися один до одного так, щоб шанувати Тебе і прославляти Твоє ім’я. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.