Молитви про прощення в моїй родині. Читайте вірою в серці

Милостивий Господь, істинний і міцний мир може прийти тільки від совісті, яка чиста та очищена від усіх гріхів.

Молитва про здоровий сімейному способі життя

Єгова Рафа, мій Цілитель, сім’я найкраще працює, коли є почуття власної гідності. Невпевненість накопичується, коли ми робимо не кращий вибір в способі життя. Тому направляйте нас, щоб моя сім’я могла вести більш здоровий спосіб життя і сприяти миру між нами.

Допоможіть нам приймати мудрі рішення. Захистіть нас від спокуси наркотиків, алкоголю та інших вад, які можуть зруйнувати гармонію між нами. Замість цього дайте нам голод по слову Твоєму, яке є нашим хлібом життя. Амінь.

Молитва подяки за мою сім’ю

Праведний Спаситель, де є вдячні серця, незабаром настане мир. Серце, задоволене вдячністю, що не сіє розбрату. Безтурботність обов’язково слід за вдячним серцем. Оскільки Ти люблячий, я дякую Тобі за неймовірні дари, які Ти подарував мені та моїй родині.

Я прошу, щоб Ви продовжували дозволяти світу проявлятися між нами. Нехай він цвіте, як пишний сад, щоб інші могли бути притягнуті Твоєї викупної благодаті. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про прощення в моїй родині

Небесний Отець, невблаганне серце подібно бушующему вогню. Він споживає все навколо, незалежно від його вартості. Ніщо не може наблизитися до нього, щоб не обпектися і не обпектися полум’ям. Навіть зараз в моїй родині панує непрощенний дух, який не згас. Це породжує розбрат і душевний біль. Він руйнує будь подобу світу.

Тому тушкуйте цей жахливий вогонь Своєю живою водою. Нехай він погасить кожне невблаганне серце між нами, щоб ми могли пробачити один одного, як Ти простив нас через Христа. Амінь.

Молитва про прощення гріхів моєї сім’ї

Милостивий Господь, істинний і міцний мир може прийти тільки від совісті, яка чиста та очищена від усіх гріхів. Де мучиться совість, не може бути миру. Оскільки Твій Син пролив свою кров на хресті за нас, наші гріхи прощені.

Наш сланець начисто витертий. Я прошу Вас пробачити всю мою родину. Нехай дорога кров агнця згладить наші гріхи, щоб ми могли скуштувати справжній світ. Амінь.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.