Молитви про поганих снах. Читайте душевно і з вірою в серці

Я отримаю справжній відпочинок і не буду втрачати сон через ігри ворога. Я молюся в ім'я могутнього Ісуса. Амінь.

Матвія 18:18

Про Могутній Бог, я молюся прямо зараз проти своїх поганих снів. Я молюся, щоб все, що я пов’язую на землі, було зв’язане буде на небі; все, що я дозволю на землі, буде розв’язане на небесах. Я зв’яжу атаки противника на мій сон в Ім’я Ісуса.

Будь ласка, подаруй мені солодкі, дані Богом сни, коли я кладу голову відпочивати. Я молюся, щоб плани ворога на мій сон були зруйновані. Амінь.

Луки 10:19

Небесний Батько, я поклоняюся Тобі, бо Ти дав мені силу наступати на змій та скорпіонів і на всю силу ворога: і ніщо жодним чином не зашкодить мені! Господи, я вважаю за краще проявляти свою силу, особливо вночі, коли мені сниться.

Я наступаю на врата, які ворог використовував, щоб перервати мої сни. Я молюся, щоб погані сни ні в якому разі не заподіяли мені шкоди. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Івана 10:10

Господь, коли настає ніч, я сильніше відчуваю атаки ворога, особливо коли сплю. Я знаю, що злодій приходить, щоб красти й убивати та нищити, але я не належу до злодія.

Я належу Тобі, Який прийшов для того, щоб мати життя і мати її з надлишком. Я молюся за врожай життя уві сні, Господь. Знищити всі погані мої мрії. Допоможи мені спати спокійно. Амінь.

Притчі 3:24

Бог Сили, Твоє слово говорить, що, коли я ляжу, я не повинен – і не буду – боятися. Я бачив кілька поганих снів, через які я відчував себе наляканим, невпевненим і безнадійним, але я молюся проти своїх поганих снів. Я молюся, щоб, коли я ляжу, я не боявся, замість цього я заснув, і це було солодко!

Я отримаю справжній відпочинок і не буду втрачати сон через ігри ворога. Я молюся в ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.