3 сильні молитви про звільнення. Читайте з вірою в серці

Господи, будь ласка, спаси мене від наслідків того неправильного вибору, який я вже зробив. Амінь.

Що б ви не пережили, наш Бог досить великий, щоб провести вас через це. Ось 3 сильних молитви про звільнення.

Молитва про позбавлення від кризи у сфері охорони здоров’я

Боже, на якого я вірю, будь ласка, спаси мене і моїх близьких від цієї кризи суспільної охорони здоров’я, який насувається. Визволи нас від цієї смертельної чуми, поки ми перебуваємо в тіні Всемогутнього. Покрий нас Своїми пір’ям, бо Твоя вірність – наш щит і фортеця.

Нехай ця криза суспільної охорони здоров’я не наблизиться до моєї хати. Будь ласка, накажи Твоїм ангелам щодо мене охороняти мене і мою сім’ю на всіх наших шляхах. Захистіть і збережіть нас в прекрасне здоров’я. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про позбавлення від поганого вибору

Господь Непохитною Любові, я молю, щоб Ти визволив мене від поганого вибору. Зізнаюся, я часто приймаю необачні рішення, роблю нерозумні покупки або кидаюся в справи, не замислюючись про вартість. Прости мене, Господь, і дай мені Свою мудрість направити мене. Допоможіть мені говорити та жити обачно, обміркувати проблему, перш ніж я беру на себе зобов’язання, і не піддаватися емоціям або неправильним бажанням.

І, Господь, будь ласка, спаси мене від наслідків того неправильного вибору, який я вже зробив. Амінь.

Молитва про звільнення від залежності

Жалісливий і Милосердний Бог, з Твоєї ласки, будь ласка, звільни мене від цієї залежності, яка руйнує моє життя. Я падаю в найглибшу яму, в глибини темряви. Моя поведінка, викликане цією залежністю, призвело до того, що я втратив друзів і повагу моєї сім’ї. Я скутий і не можу втекти, поки Ти не втрутишся.

Я кидаюся у Твої руки, будь ласка, дай мені сили протистояти цій залежності та назавжди очиститися, і благослови мене довгим життям свободи. Амінь.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!