Молитви про прощення і охорони від різних бід. Читайте з вірою в серці

Ми шукаємо вашої милості в наших будинках, нашої церкви, наших школах і на робочих місцях. Благослови нас Духом Святим, амінь.

Будь ласка, моліться

Іноді у мене виникають проблеми з друзями та родиною. Я не завжди роблю те, що їм подобається, і це їх розчаровує. Боже, я прошу твоєї милості, щоб робити тільки те, що тобі подобається.

Я молюся, щоб знайти спосіб завжди бути у світі з моїми братами й сестрами та любити їх так само як ви любите мене. Можу я вшанувати твою найбільшу заповідь, щоб я міг бачити твою славу на небесах, амінь.

Помазання твоєї молитвою

Дорогий Господь, сьогодні я молю про твою милость в усьому, що я роблю. Нехай моя робота сяє, і нехай мої уста проголошують ваші праведні шляхи. Батько, нехай все, до чого я торкаюся, буде благословенне, нехай кожне вимовлене мною слово буде благословенням, і нехай кожне місце, в якому я ходжу, буде намазано тобою.

Щоб творити великі справи, потрібна тільки ваша милість. Дозвольте мені бути великим і свідчити про славу вашого імені. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Охороняй мене молитва

Христе, змилуйся над моєю душею і збережи мене від вогню моїх ворогів. Є багато речей, які можуть зруйнувати мене та осоромити. Я чіпляюся за тебе, Бог, щоб твоє обличчя було видно в такі моменти.

Так само як ви боролися за Девіда, боріться в цих битвах за мене. Я ніщо без тебе, і мені потрібна ти, щоб здобути перемогу. Амінь.

Молитва про прощення

Христос, наш Пастир, ми збираємося в цьому місці з подякою в серці. Ваша любов підтримувала нас, і ваша кров захищала нас на всьому протязі. Ми шкодуємо про ті часи, коли ми не підтримували любов між собою, як вам хотілося б.

Нехай ваша милосердна натура дарує нам прощення і зміцнює наш союз. Ми шукаємо вашої милості в наших будинках, нашої церкви, наших школах і на робочих місцях. Благослови нас Духом Святим, амінь.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!