Молитва, щоб придушити страх. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, направляйте мої дії так, щоб я міг жити вірою і мати життя в Тобі з надлишком і вічністю.

Молитва, щоб придушити страх

Бог, Ти говориш мені довіряти Тобі, коли я боюся. Боже мій, я виразно боюся. Я боюся того, що відбувається в моєму житті. Я боюся за своє майбутнє. Я боюся за своїх близьких. Я відчуваю себе безнадійним. Я не можу дихати. Стіни навколо мене змикаються. Я відчуваю поруч ворога, і мені потрібна твоя захист. Зайди в мене, дорогий Бог, і наповни мене Твоїм Святим Духом.

Ти мені зараз потрібен! Допоможіть мені сподіватися на Тебе. Дякую Тобі за те, що ти моя скеля і мій щит. Дякую Тобі за те, що ти мій Бог, якому я дійсно можу довіряти. Славлю Тебе, тому що, навіть коли я був невірним, Ти залишався мені вірним. Ти ніколи не міняв і не стримував від мене Твоєї любові. Я люблю тебе, Бог. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про силу

Господь, могутній у силі, Ти говориш, що я повинен вірити в Тебе, щоб я був підтриманий. Я вірю, Могутній Лорд. Я повністю вірю в Тебе. Ти мене зміцнюєш. Твоя свята сила зберігає мій дух живим і люто палким для Тебе. Я знаю, що з Тобою я можу подолати всі. Спасибі за те, що залишаєтеся вірним своєму обраному народу.

Спасибі за те, що направляли мене в моєму житті та допомагали мені стати посудиною для Твоєї волі. Я молюся, щоб я продовжував вірити та сподіватися на Тебе, бо Ти все знаєш. Ви знаєте, що потрібно сердець Твого народу, і я знаю, що Ти допоможеш мені пережити все, що принесе ця життя. Амінь.

Молитва за віру

Ісус, Ти говориш, що праведник буде жити вірою. Зліпи мене по Твоєму образу і наповни моє серце вірою в Тебе. Надсилайте мої дії так, щоб я міг жити вірою і мати життя в Тобі з надлишком і вічністю. Очисть мої думки від нечистот, дорогий Бог. Чи не відриваю очей від Тебе і тільки Тебе.

Допоможи мені бути стійким в моєму довірі до Тебе і Твоїх Писанням, щоб я міг жити прямо у Твоєму святому погляді. Амінь.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.