Молитва про допомогу при стресі. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, будь ласка, наповни мене Твоїм миром, який перевершує розуміння, і допоможи мені зняти стрес, який впливає на мій розум і дії

Молитва про стратегічне застосування

Стародавні днями, я молюся, щоб Ти дав мені чітке уявлення про те, як я приступаю до процесу подачі заяв на нову роботу тепер, коли я втратив свою посаду. Допоможіть мені зосередити свій час і увагу на підготовці професійних і відмінних додатків для відкриттів, які ідеально підходять. Допоможіть мені правильно скласти моє резюме та супровідний лист, і я молю, щоб Ви довели їх до відома тих, хто наймає. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про впевненість

Боже, моя Фортеця, втратити роботу було все одно, що витягти килимок з-під мене. Я помічаю, що сумніваюся у своїх здібностях, сумніваюся у своїх діях і ставити собі питання, чи знайду коли-небудь задовільну роботу. Господи, будь ласка, зміцни мою впевненість, щоб у мене були сили, щоб продовжити. Нагадайте мені про все, що я можу запропонувати новому роботодавцю, і допоможіть мені чітко сформулювати це в заявках і на співбесідах. Амінь.

Молитва про допомогу при стресі

Бог Миру, будь ласка, наповни мене Твоїм миром, який перевершує розуміння, і допоможи мені зняти стрес, який впливає на мій розум і дії, поки я шукаю нову роботу. Будь ласка, мінімізуйте фінансові наслідки моєї втрати роботи та допоможіть мені зосередити свою увагу на Тебе, тому що тільки Ти – моя сила. Так панує в моєму серці та розумі мир Христовий. Амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".