Молитва про допомогу в роботі. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, будь ласка, допоможіть мені подолати мою гордість, протягнути руку і розповісти людям про те, що сталося.

Молитва про допомогу

Повелитель моя твердиня, втрата роботи завдала нищівного удару по моїй самооцінці, і мені було ніяково повідомити про це своїй сім’ї та друзям. Проте я розумію, що важливо поширювати інформацію, щоб отримати надійні відомості та ідеї. Будь ласка, допоможіть мені подолати мою гордість, протягнути руку і розповісти людям про те, що сталося. І дозвольте мені отримати допомогу, в якій я потребую, щоб знайти нову роботу. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про особистий розвиток

Господи, тепер, коли я безробітний, я молю, щоб Ти допоміг мені використовувати цей перехідний час в моєму житті для особистого розвитку в усіх сферах – духовно та емоційно, а також для придбання нових знань, які поліпшать моє життя. майбутня кар’єра. Допоможіть мені з розумом інвестувати в семінари або курси, які зроблять мене більш потрібним, а також приділяти час Твоєму Слову і молитві. Амінь.

Молитва про те, що сказати на співбесіді

Чудовий Господь, я дякую Тобі за те, що, попри те, що моя остання робота закінчилася, Твоя прихильність до мене в цьому процесі пошуку роботи. Я дякую Тобі за те, що мене запросили на співбесіду, і тепер я прошу Твого божественної ради, коли готуюся. Допоможіть мені дізнатися, як спілкуватися оптимістично та енергійно, і як я можу відстоювати свій набір навичок, і поясніть, як їх можна використовувати в цій новій ролі. Амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".