Молитви, які допомагають знайти роботу. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, дякую вам за те, що я можу довіряти вашому провидінню в пошуках роботи.

Молитва про Боже забезпеченні

Милосердний Батько, дякую Тобі за те, що ти джерело всього хорошого в моєму житті. Коли я шукаю нову роботу, я молюся, щоб ви активно рухалися в моєму житті, надаючи мені можливості та керівництво. Поставте переді мною правильні варіанти, дозвольте мені реалізувати ваші плани та цілі через свою роботу. Ваша доброта і турбота про мене були присутні протягом всього мого життя, і я прошу вашої доброти в цьому пошуку роботи. Ваша любов долає всі перешкоди та дає життя у всій її повноті. Можу я упокоїтися в цій любові. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про нову роботу

Могутній Бог, я дякую Тобі за те, що кожен атом Всесвіту знаходиться під твоїм контролем. Дякую вам за те, що я можу довіряти вашому провидінню в пошуках роботи. Я прошу вас звернути мені очі та захистити мене від неправильного вибору. Коли я турбуюся про невідоме майбутнє, я молюся, щоб ви наповнили моє серце своїм світом, змусивши замовкнути мої страхи та сумніви. Жертвуючи твоїм Сином, Ісусом, ти дав мені все і відкрив ворота для своїх благословень. Будь ласка, благослови мене новою роботою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про плани Бога

Господь, моя Скала і Визволитель, ти ніколи та ніколи не підведе мене. Оскільки я шукаю нову можливість роботи, я прошу, щоб ваша воля, а не моя, була виконана. Забезпечте мені підходящу роботу, яка дозволить мені прославити вас тим, як я працюю. Я покладаю всі свої надії та мрії на майбутнє до ваших ніг, знаючи, що те, що ви приготували для мене, набагато краще, ніж все, що я можу уявити. Наповни мене радістю, коли я ступну в майбутнє слідом за тобою, мій друг і король. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.