Молитви у вівторок після Великодня: про віру, любов і милосердя

Бог дав нам силу, щоб жити вільно від гріха і жити повним життям!

Ангел сказав жінкам: Не бійся, бо я знаю, що ти шукаєш Ісуса, який був розп’ятий. Його немає тут, він воскрес, як сказав. Прийди і подивися, де він лежить. Тоді йди швидко і скажи своїм учням: «Він воскрес з мертвих і йде попереду вас в Галілею. Там ви побачите його. «Тепер я сказав вам». Матвія 28: 5-7

Наш Спаситель воскрес! Великдень – воскресіння Ісуса нагадує нам про те, що Бог робить все нове. Він дав нам силу, щоб жити вільно від гріха і жити повним життям!

Хоча легко забути справжню причину цього свята, давайте приділимо час того, щоб відкласти в сторону паски, яйця та кошики, наповнені смакотою, і згадати остаточну жертву Ісуса і Його воскресіння з могили.

Віра це Великдень

Дорогий Господь, звертай мої думки вгору до Тебе кожну хвилину кожного дня, особливо в Великдень і після неї. Допоможи мені протистояти спокусі зосередитися на хворобливих речах цьому земному житті і навчитися контролювати свої думки, щоб вони не потонули в моїй вірі або радості в Тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Любов і милосердя

Господи, як ми можемо віддячити Тебе? Ти переніс більше болю, більше сорому, більше печалі, більше горя, ніж ми можемо собі уявити.

Допоможи нам згадати, чому Ти віддав Своє життя.

Через любов. З милості.

Тому що ми відчайдушно потребуємо них обох.

В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.