Молитви, щоб бути доброзичливим і допомагати людям. Читайте з вірою в серці

Господи, дайте мені уявлення про те, як поводитися з колегами, які мають негативне ставлення, погану трудову етику, пліткують або недоброзичливі.

Працюйте як молитва

Вірний батько, спасибі за мою роботу. Господь, твоє слово говорить, що у всьому, що ми робимо, ми повинні робити це як з тобою, а не як людина. Сьогодні, коли я приступаю до роботи, дозвольте мені зробити це як з вами, а не як людина. Я покриваю себе і свого колегу кров’ю Ісуса.

Допоможіть нам зарядитися енергією, щоб ми могли з благодаттю розв’язувати проблеми. Господи, тримай наш розум чистим від будь-яких що відвертає чинникі і допоможи нам надихнутися здійснювати прекрасну роботу на славу Твого святого імені. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про позитивні відносини

Боже, Будівельник за все, будь ласка, допоможи мені побудувати позитивні відносини з моїми колегами. Дайте мені можливість бути натхненником і приносити радість тим, з ким я працюю. Допомагайте мені бути доброзичливим, допомагати людям, коли вони потребують допомоги, і підтримувати їх проєкти та ідеї. Дозвольте мені стати хорошим командним гравцем, з яким іншим подобається працювати.

Дайте мені уявлення про те, як поводитися з колегами, які мають негативне ставлення, погану трудову етику, пліткують або недоброзичливі. Допоможіть мені докласти всіх зусиль, щоб зробити те, що веде до миру і зміцнення інших. Амінь.

Молитва про надійність

Непохитний Батько, я дякую Тобі за твою вірність мені. Допоможіть мені бути схожим на вас – що заслуговує на довіру і надійним. Нехай мій бос, мої колеги та люди, яким ми служимо, знають, що я надійна людина. Допоможіть їм відчути впевненість в тому, що я роблю те, що обіцяю.

Допоможіть мені стримати слово, коли я скажу, що завершу проєкт в певний час. Допоможіть тим, з ким я працюю, зрозуміти, що я готовий підтримати їх проєктами. Чи можу я бути відомий на роботі як справжній, чесний і лояльний співробітник. Амінь.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.