4 потужних молитов підбадьорення, сили і надії. Читайте з вірою в серці

Навіть християни протягом всього свого життя стикаються з труднощами. Ось 4 потужних молитов про підбадьорення, силі і надії.

Молитва про силу

Могутній Бог, Ти вічний Бог. Тільки ти даєш силу тижня і силу тим, у кого її немає. Господь, Ти говориш мені, що надіються на Тебе оновляться у своїх силах. Я стою перед Тобою, Господь, з простягнутими руками, і мені нема чого запропонувати, крім моєї віри в Тебе. Моє випробування виснажує мене, і без Твого втручання я не можу йти вперед. Амінь.

Молитва про надію

Господи, моя надія, моя душа темна і безнадійна. Я перед Тобою шукаю допомоги, про яку давно повинен був просити у Тебе. Вибачте мені за те, що я ні в що не вірив, крім Тебе. У Своєму Слові Ти сказав, що Ти думаєш про мене про світ, про майбутнє і надії.

Господи, дякую, що ти взагалі думаєш про мене. Нехай Твої обіцянки проникнуть в найпотаємніші куточки моєї душі та зміцнять в мені Твою надію. Амінь.

Моліться з вірою!
Моліться з вірою!

Молитва про допомогу

Боже на небесах, моя душа пригнічена в мені. Життя позбавляє мене всіх сил. Для тих, хто шукає Тебе, Ти – їх Бог допомоги. Ви не спите і зберігайте нас в безпеці. Яка допомога та наснагу в цих словах.

Спасибі за те, що зберегли мене від зла і захистили мою душу. Ніщо на цій землі не може позбавити мене цієї обіцянки. Дякую за цю благословенну надію! Амінь.

Молитва – міцно триматися

Дорогий Господь Ісус, Ти моя надія. Твоє слово говорить мені твердо триматися сповідання моєї надії, не вагаючись, бо Ти вірний. Господи, зізнаюся, моя надія коливається, хоча я намагаюся триматися міцно.

Будь ласка, прийми це прекрасне обіцянку, яку Ти дав мені, і напиши його міцними чорнилом в моєму розумі та в моєму серці. Наповни мене Твоєї надією і допоможи мені не сумніватися. Амінь.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.