Молитва підбадьорення і сили. Читайте душевно і з вірою в серці

Могутній Бог, я дякую Тобі за те, що ти дав мені віру, щоб повірити в Тебе і довіритися Тобі.

Молитва про мир

Вічний Цар, Ти сидиш на троні на Небесах і доглядаєш за Своїми улюбленими дітьми. Я кличу до Тебе, повністю знаючи, що Ти вже усвідомлюєш все, з чим я зараз маю справу у своєму житті. Ви знаєте, в якому стресі я перебуваю і наскільки я слабкий. Я молюся, щоб Ти дав мир своїй дитині. Зміцни мене і виведи в безпечне місце. Амінь.

Молитва підбадьорення

Могутній Бог, я дякую Тобі за те, що ти дав мені віру, щоб повірити в Тебе і довіритися Тобі. Життя, якої я жив, швидше за все, вже вбила б мене. Спасибі, що врятував мене від безнадійності. Я борюся прямо зараз, Господь, і мені потрібно Твоя підбадьорлива присутність. Ти, Боже, сила мого серця і моя частка навіки. Підбадьор мене переможно йти цим нелегким шляхом. амінь

Моліться з вірою!
Моліться з вірою!

Молитва про зосередження

Мій Господь і Спаситель, Твоє Слово говорить, що Твої думки про мене більше піску. Я знаю, що часто забуваю, що, прокидаючись вранці, я все ще з Тобою. Я знаю, що ніщо не може відокремити мене від Тебе. Допоможіть мені зосередитися на цій істині, а не на моїх обставин. Я молюся, щоб навіть в найтемнішу ніч мене оточував світ, тому що Ти зі мною. Амінь.

Молитва про силу

Милостивий Господь, моя радість життя пішла, а разом з нею і моя надія і сила. Я знаю, що ці емоції переплетені, тому що всі вони є результатом довіри Тобі та віри Тобі на слово. Я дозволив життєвим обставинам заглушити мою надію і радість в Тобі. Я молюся Богу надії. Я прошу виповнитися всієї радістю і миром, щоб, вірячи, я міг буяти надією силою Твого Святого Духа. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.