3 сильних молитов про мудрість і керівництві в скрутні часи. Читайте з вірою в серці

У житті ми повинні прийняти безліч рішень, і не всі з них однозначні. Ось 3 потужних молитов про мудрість і вказівці, які допоможуть вам.

Молитва відкритих дверей

Боже, я знаю, що Ти можеш відкрити двері, які ніхто ніколи не зможе закрити. Мені не завжди легко побачити та відчути напрямок, в якому мені потрібно рухатися. І тому сьогодні я вірю і прошу Тебе привести мене до відкриття дверей можливостей, які ти приготував для мене.

Допоможіть мені розібратися в варіантах, які лежать переді мною, і допоможіть мені побачити та зробити правильний вибір сьогодні. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про світлий шлях

Дорогий Господь, сьогодні я молюся про світло. Я знаю, що Ти Джерело Світу. Ви той самий Світло, що дає. Будь ласка, полегшите мій шлях, щоб я міг йти правильним шляхом. Я не хочу заблукати і відволіктися. Тримайте мене в курсі, висвітлюючи кожен мій крок. Освітіть мої думки своїм світлом, допомагаючи мені направляти своє життя і приймати рішення в правильному напрямку. Амінь.

Молитва про довіру і залежності

Батько, Ти залишаєшся заслуговує на довіру, попри мої невдачі та невірність. На тебе завжди можна покластися, і це не через те, що я зробив, а тому, що ти такий, хто ти є. Допоможи мені, Господь, прийняти це повністю близько до серця.

Допоможіть мені повністю довіряти Тобі та покладатися на Тебе. Я шукаю і довіряю Тобі за мудрість і напрямок в кожному рішенні та кожному починанні, яке я роблю. Веди мене, Батько, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.