Молитва, коли нічого не допомагає. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, за часів невдач допоможіть мені триматися за Твої обіцянки керівництва і благословень. Допоможіть мені зберегти довіру. Амінь.

Молитва терпіння

Господь Небес, в Тобі я знаходжу справжній спокій, коли я втомився. Коли я відчуваю себе обтяженим, в Тобі я знаходжу полегшення. Я шукаю Твою мудрість. Я чекаю на Ваш напрямки. Навчіть мене бути спокійним і терплячим, особливо коли все складається не так, як очікувалося або планувалося.

За часів невдач допоможіть мені триматися за Твої обіцянки керівництва і благословень. Допоможіть мені зберегти довіру. Амінь.

Коли щось не допомагає – Молитва

Мудрий Батько, Ти з любов’ю закликав і обрав мене для Твого особливого задуму і мети. Ти завжди доглядав за мною, допомагаючи мені рости та досягати успіху. Я знаю, що не завжди все буде йти так, як я планував.

Намагаючись зрозуміти, чому мої плани не збуваються, я покладаю всі свої турботи на Тебе, Господь. Успокой і запевнив мене Своєю присутністю. Я вірю у Твою мудрість, коли Ти робиш все для мого блага. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про смирення

Батько, я знаю, що Ти Премудрий. Прошу вибачення за те, що я сумніваюся, що Ваше керівництво. Допоможи мені, Господь, смиренно підкорятися Твоєму керівництву і довіряти Твоїм шляхах. Принизь мене і навчи мене не покладатися на власну мудрість, а довірити свої плани Тобі. Постійно нагадуй мені, Господь, що тільки через Твою мудрість і керівництво я можу дістатися туди, де мені потрібно бути, і досягти всього, чого я можу досягти в цьому житті. Амінь.

Молитва про мудрість в можливостях

Всемогутній Батько, Ти наділяєш людини волею і здатністю працювати та добиватися чогось заради Твого блага. Розвивайте в мені усвідомленість, щоб відчувати, коли Твоя рука працює. Допоможіть мені розвинути проникливість, щоб знати, які можливості Ви мені посилаєте.

Очисть мій розум і пішли свій світ, коли трапиться нагода, якої я повинен скористатися. Не дозволяйте мені йти ні на сантиметр і вибирати неправильні або непродуктивні можливості. І дай мені мудрість вчитися на кожній нагоді, будь то позитивною або негативною, яка з’являється на моєму шляху. Амінь.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.