Молитва про захист від духу ліні. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, нехай дух поділу НЕ процвітає в моєму домі. Нехай засохне і помре. В ім'я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу поділу

Всемогутній Батько, будь ласка, захисти мене від духу поділу в моєму домі. В хороші та погані часи об’єднуйте мою сім’ю Твоїм Святим Духом. Наповни нас Твоєю благодаттю, щоб ми могли подолати наші природні схильності боротися і бути руйнівними по відношенню один до одного.

Заспокойте наш розум і нагадайте нам, що разом ми сильніші, ніж окремо. Покажіть нам, що наші відмінності невеликі та що наші відносини важливіше. Дорогий Батько, нехай дух поділу НЕ процвітає в моєму домі. Нехай засохне і помре. В ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу розпусти

Господь, Могутній в силі, немає нікого подібного Тобі. Тільки ти – все, що мені потрібно. Я поклоняюся Тобі, Господь. Мені потрібна Твоя допомога, щоб захистити мене від духа розпусти. Відокремте мене від цього порочного покоління. Вони нечестиві та позбавлені засудження.

Направте мене до друзів з покоління Якова, покоління непорочних, що шукають праведності. Нехай Твої слова виходять з моїх вуст, Твої думки течуть в моїй свідомості, і Твоя воля проявляється в моїх діях. Очисть мою душу від усіх моральних помилок, дорогий Господь, і будь поруч зі мною всі дні мого життя. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу ліні

Ісус, мій Спаситель, дуже дякую за Твої наповнюють потреби милості. Ісус, Ти нагадуєш нам, що наш час на землі коротко і що лінь призведе нас до нашої смерть. Ти купив мене ціною хреста, і я хочу прославити Тебе своїм перебуванням на цій землі. Захисти мене від духу ліні, про Ісуса.

Мотивуйте мене встати з ліжка вранці з енергією і готової до роботи. Пропустіть Свою силу через мене, щоб я брав участь в гонитві цьому житті, щоб отримати вічну нагороду – бути з Тобою на небесах. Зарядіть мене енергією, щоб я дисциплінував себе і постійно просувався вперед в дії. Амінь.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.