Молитви про захист від чаклунства і обману. Читайте з вірою в серці

Господь, я молюся, щоб всі двері, які я відкрив, дозволяючи чаклунства увійти в моє життя, були закриті. Захисти мене від цього зла.

Молитва про захист від духу чаклунства

Господь Бог Неба і Землі, я стаю на коліна перед Тобою, щоб попросити захисту від будь-якого духу чаклунства, чаклунства, ворожіння або чорної магії. Ви говорите, що доля людей, які практикують ці речі, – у вогняному озері пекучи сірки.

Господь, я молюся, щоб всі двері, які я відкрив, дозволяючи чаклунства увійти в моє життя, були закриті. Захисти мене від цього зла і через Твого воскреслого Сина ізгни всіх духів чаклунства з мого життя. В ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу обману

Бог Всесвіту, дякую Тобі за те, що ти прислухався до моїх молитов. Ви говорите мені одягнутися в повну Божу, щоб я міг протистояти планам диявола. Внуши мені щит віри проти духу обману, який бродить по землі сьогодні. Нехай мої очі будуть помазані кров’ю Твого Сина. Зробіть мене схожим на Твоїх древніх пророків, які могли бачити крізь серця творців злих планів і тих, хто дихав брехнею. Очисть мене, щоб я говорив і діяв чесно з іншими. Зроби мене праведним чадом Божим. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу повстання

Ісус, мій великий Спаситель, я поклоняюся Тобі. Дякую Тобі за очищувальну кров, яка змила всі мої брудні гріхи. Я молюся, щоб я був слухняний всім Твоїм заповідям. Не дозволяй духу повстання впасти на мене, як на Саула.

Захисти мене Твоїм Святим Духом і тримай мої думки на істині Твого слова. Необхідно знищити зло всередині мене, яке хоче робити те, що я хочу, а не Твою святу волю для мого життя. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!