Молитва про захист від духу жадібності. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, не дозволяйте мені обманюватися, вважаючи, що щастя приходить від багатства. Я знаю, що радість походить від Тебе.

Молитва про захист від духу жадібності

Мій Праведний Спаситель, Ти говориш, що любов до грошей є коренем усіх видів зла. Допоможіть мені зосередити моє життя на те, щоб стати ближче до Тебе і бути прикладом Тебе для інших. Не дозволяйте мені обманюватися, вважаючи, що щастя приходить від багатства. Я знаю, що радість походить від Тебе.

Дозволь мені бути підхопленим Святим Духом, що дає життя. Я молюся, щоб я був подає життя. Розіпни на хресті всі форми жадібності в моєму житті. В ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу перелюбу

Господь, я схиляюся перед Тобою і поклоняюся Тобі. Визволи мене від спокуси змінитися в шлюбі. Наближати мене до Тебе і моїй дружині. Надсилайте мої дії так, щоб я не потрапляв в ситуацію, коли мене спокушають. Допоможіть мені часто зміцнювати фізичну близькість з моїм чоловіком, щоб ми могли задовольняти фізичні потреби один одного. Помістіть страх перед Тобою, о Боже, в моє серце, як це зробив Йосип. Коли прийшов дух перелюбства, він втік і дозволив Господу вести свої битви. Боже, я біжу і ховаюся за Тобою. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу смерті

Бог Небесного воїнства, я каюсь у всіх своїх гріхах. Дякую Тобі за те, що поклав мої гріхи на Твого невинного святого Сина. Я зобов’язаний Тобі своїм життям і всім в ній. У вас є ключі від смерті й Аїда. У вас є вища влада над духом смерті. Продовжуй захищати мене і позбавляти від страху смерті. Рости мою надію на Тебе для перемоги в вічності. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.