Молитва про захист від духу обжерливості. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Ви говорите, що я не повинен турбуватися про своє життя і повинен покласти свої турботи на Тебе. Господи, допоможи мені це зробити.

Молитва про захист від духу неспокою

Єгова Рафа, мій Цілитель, Твій слуга Ісуса Навина пройшов навколо стін Єрихона, і стіни впали. Маршируй навколо стін в моїй свідомості та руйнуй все твердині тривоги в моєму житті. Побудуй в моєму розумі священну фортецю, щоб захистити мене від занепокоєння.

Ви говорите, що я не повинен турбуватися про своє життя і повинен покласти свої турботи на Тебе. Господи, допоможи мені це зробити. Я хочу, але не знаю, як викинути ці думки з голови. Господи, очисть мою голову. Зосередьте мої очі на Тебе і Твого слові. Допоможіть мені шукати Твого Царства і правди. Амінь.

Молитва про захист від духу обжерливості

Ісус, мій Спаситель, дякую Тобі за прощення гріхів. Ісус, у мене більше тяга до їжі, ніж до Слова Божого, і в цьому я каюся. Ісусе, знищ кожен дух обжерливості в моєму житті. Захистіть мене від їжі, коли я більше не голодний, і від зловживання своїм тілом надлишками їжі. Покажи мені, як заповнити порожнечу, яку я відчуваю, Твоєї любов’ю, а не їжею. Нехай моє серце і плоть прагне до Тебе замість того, щоб плакати про речі цього світу. В ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу розпусти

Святий Дух, дякую Тобі, за Твоє Слово дає життя. Нехай мудрість з Твого Слова захистить мене від духа розпусти, який бродить по землі, як лев, що очікує поглинути Твій народ. Дорогоцінний Святий Дух, у мене в житті було досить пияцтва і диких вечірок. Допоможи мені перестати робити те, що належить темряві, і замість цього бути схожим на Тебе. Прибери у мене бажання тусуватися і напиватися. Наповни мою чашу Твоєї любов’ю. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духа обмани

Цар Ісус, я поклоняюся Тобі. Тільки ви гідні поклоніння. Царі в моєму серці та захисти мене від усякого духа обмани. Оголосіть Свою святу істину моєму духу, душі та тіла. Захисти мене, від віри брехні та обману. Завжди тримай мене поруч з Тобою, назавжди сповідуючи Ісуса як воскреслого Сина Божого. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?