Молитва, виганяє демона з душі. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я не можу їсти трапезу Господа і трапезу демонів. Я молюся, щоб ми задумалися в наших серцях перед тим, як взяти участь.

Чудовий Бог, чаша благословення, яку ми благословляємо на Вечері Господній, – це приношення крові Христа. Хліб, який ми ламаємо, – це приношення тіла Христового.

Оскільки є один хліб, ми, багато, віряни, об’єднані в одне тіло, бо всі ми їмо від одного хліба, який представляє Тіло Христове. Ми дякуємо Тобі за Твоє тіло, і ми дякуємо Тобі за Твою кров, яка об’єднує нас, Амінь.
1 Коринтян 10: 16-17

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Вічний Бог, я благословляю Твоє Ім’я, бо Ти прекрасний, і Ти святий. Я не належу легковажно до заломлення хліба і розпивання вина, тому що це мій вибір служити та приймати Тебе. Я не можу пити чашу Господа і чашу бісівську.

Я не можу їсти трапезу Господа і трапезу демонів. Я молюся, щоб ми задумалися в наших серцях перед тим, як взяти участь, тому що ми не хочемо викликати у Тебе ревнощі, амінь.
1 Коринтян 10: 21-22

Дорогий Господь, я возвеличиваю Твоє Ім’я, бо Ти сидиш високо і піднесений! Цей день особливий, тому що ми збираємося, щоб запросити Твоє тіло і кров всередину себе, щоб ми могли жити в Тобі.

Я молюся, щоб ми не прийшли через неправильні причини, як деякі церкви в книзі Коринтян. Давайте не будемо приходити до Вечері Господній, якщо ми голодні, або, щоб напитися. Я молюся, щоб ми поважали те, що це таке, і прославляли Тебе споживанням хліба і вина, амінь.
1 Коринтян 11: 20-22

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.