Молитва за життя, здоров’я і благополуччя на кожен день: читайте з величезною вірою перед іконою

Молитва - найсильніший елемент, який допомагає в комунікації з Богом, і з тими, в кого ви вірите. Однак кожну молитву потрібно розуміти і осмислювати. Тільки в такому випадку вона буде працювати.

Дана молитва може бути прочитана як вранці, так днем або ж увечері. Головне – читати її перед іконою, вдумуватися в кожну строчку і з відкритою душею приймати те, що отримуєте натомість.

Молитва на кожен день

Ранкова молитва
Ранкова молитва

Блаженні вбогі духом, бо їхнє Царство Небесне.
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
Блаженні лагідні, бо вони успадковують землю.
Блаженні голодні та спраглі правди, бо вони наситяться.
Блаженні милостиві, бо вони помилувані будуть.
Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать.
Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться.
Блаженні переслідувані за правду, бо їхнє Царство Небесне.
Блаженні ви, коли ганьбитимуть вас і гнати і всіляко неправедно злословити за Мене.
Радійте і веселіться, бо нагорода ваша велика на небесах! Бо так гнали й пророків, що були перед вами.

Примітка до молитви

Молитва з вірою допоможе ближнім
Молитва з вірою допоможе ближнім

Господь говорить про те, що “блаженні голодні та спраглі правди”, тобто люди, які пристрасно бажають добра, справедливості. Ми знаємо дисидентів та інших правдошукачів і правдолюбців. Про таких, як вони, і йдеться. Те саме солженіцинський “жити не по брехні”. Слідуючи за Христом, вони в Царстві Небесному отримають ту правду, ту істину, яку вони так прагнуть знайти в цьому світі.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.