3 сильних молитов на удачу. Читайте душевно і з вірою в серці

Коли вам не пощастило, все, що вам потрібно, це подивитися наверх. Ось 3 потужних молитов на удачу.

Молитва на удачу в кризі громадської охорони здоров’я

Дорогий Бог, у Твоїй божественній присутності не може існувати ніяких хвороб або недуг. Ви зцілюєте одним своїм словом. На жаль, на землі вибухнула важка хвороба. Це викликає великий хаос серед народів, оскільки уряди та лідери намагаються уповільнити його поширення. Господи, я молю удачі в цій кризі громадської охорони здоров’я. Захистіть мою сім’ю і друзів від лиха цієї хвороби. Дай нам мудрості та удачі опинитися в потрібному місці в потрібний час. Бо тільки у Тебе є сила дати відповідь на цю хворобу. Даруй це Твоєму слузі, Господь. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва на удачу

Господь Бог, як і будь-який люблячий Батько, Ти хочеш найкращого для Своїх дітей. Ви вчите нас, що таке безумовна любов, через Твого сина Ісуса. Тому я молю про Твою милість в цьому житті. Дайте мені кошти та обставини, щоб подбати про мою сім’ю, власності та сусіда. Дай мені вдячне розташування, щоб я не забув, що Ти рука, яка дає все. Перш за все, дозволь мені все зазнати плодом Твого святого духа, який Ти вилив на всіх людей. Амінь.

Молитва, щоб відкрити двері

Господь Ісус, ніщо добре в цьому світі не відбувається без Твоєї милостивою рукою. Попри мої зусилля, я не можу змінити свою долю. Ніяке планування або підготовка не можуть додати в моє життя жодного дня. Тому благослови мене, Господь. Дай мені здоров’я і щастя. Відкрийте двері в моєму житті, які ведуть до успіху, щоб всі мої зусилля в цьому житті прославляли Тебе. Я молюся про це по твоїй безмежній милості. Амінь.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.