3 сильних молитов за заблукалих. Читайте ці молитви за тих, хто в них потребує

Тим, хто не був наближений до Господа, ми повинні молитися про їх порятунку і про те, щоб вони наблизилися до Христа.

Ці потужні молитви за тих, що заблукали служать деякими прикладами молитов, які ви можете читати за тих, хто її потребує.

Молитва про істину

Ісус, мій Спаситель, у твоєму слові йдеться, що ти обрав нас до заснування світу, щоб ми були святими, і непорочними у твоїх очах. Ісус, мій друг живе всупереч твоєму слову. Вона вибрала шлях грішників. Господи, допоможи їй. Нехай вона прийде до кінця, пізнавши істину, що міститься в вашому слові. Врятуйте її душу від брехні ворога. Покажи їй, що ти шлях, правда і життя. Ісус, я молю тебе, тому що ти робиш щось нове в її житті. В ім’я Твоє славне, я вірю і молюся, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про вплив сатани

Бог Небесних Армій, ми живемо у важкі часи, коли ворог переконав людей цього світу, що його не існує і що ви суворий Бог. Багато людей повстають проти вас, тому що не розуміють, хто ви. Боже, допоможи цим заблукали душам пізнати Твого Сина, Ісуса, щоб вони могли почати поклонятися Тобі в істині. Перебувай у них своїм Святим Духом. Боже, видали злі впливи з їхнього життя, які заважають їм прийняти Ісуса як свого Господа і Спасителя. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Використовуйте мене як начиння – Молитва

Праведний Спаситель, дякую Тобі за безумовну любов. Саме через цю велику любов я живу у свободі, яку дав мені Ісус. Спасибі, що відкрили мені очі на правду, яка міститься в вашому слові. Могутній Спаситель, спасибі за те, що врятував мене з царства тьми в царство твого Сина, Ісуса. Але Батько, я так убитий горем, бо деякі з моєї родини та друзів не прийняли Твого Сина, Ісуса, як свого Господа і Спасителя. Використовуйте мене як начиння, щоб йти та проповідувати їм Євангеліє, щоб вони могли стати частиною вашої родини. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.