Молитва милосердя. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, допоможіть зрозуміти, що тільки вами, можна знайти справжній спокій і безумовну любов.

Молитва за грішників

Господь, ми знаємо, що ворог засліпив серця грішників, так що вони не можуть чути ваш голос, коли ви їх називаєте. Господь, віддали від них кам’яне серце і заміни його серцем із плоті, щоб вони могли прийняти Твого Сина, Ісуса, і почути Твій голос. Нехай кожна брехня, сказана ворогом, буде викрито вашим словом. Нехай правда переважає над їх життями. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва милосердя

Боже, Ти був милосердний до людини з моменту створення світу. Ми зробили так багато речей, які йдуть проти вашого слова, але, оскільки ви люблячий Батько, який глибоко піклується про своїх дітей, ви простили нас і звільнили від будь-яких звинувачень. Батько, я прошу помилувати від імені загиблих. Нехай ваша милість наповнить їхні серця, щоб вони могли дізнатися, що ви справжній живий Бог, Який був і Хто має прийти. Допоможіть їм зрозуміти, що тільки віддавшись вам, вони знайдуть справжній спокій і безумовну любов. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Відкрийте їх сердечну молитву

Батько, мій чудотворець, грішники не можуть прийти до тебе, якщо ти не відкриєш їх серця. Господь, поки євангелісти усього світу готуються піти та проповідувати Євангеліє Ісуса, нехай ти відкриєш серця заблудлих, щоб вони могли почути слово і прийняти його як істину. Викорінити всю брехню, посаджену в їх серцях. Відкрийте їх розуміння, щоб вони могли побачити істину, яка міститься в вашому слові. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.