Церковне свято 18 вересня 2021 року: історія, прикмети і заборони на день Захарія і Єлисавети

Наші пращури помітили, що сон в цю ніч, як правило, збувається. Тільки нікому про нього не потрібно розповідати до обіду.

Православною церквою 18 вересня 2021 року згадуються пророк Захарій і праведна Єлизавета. Вони були батьками Іоанна Предтечі

Що не робиться в цей день

Не можна прати одяг 18 вересня. Наші предки вірили, що це може привести до лихоманки та кошмарним снам.
Не порушуйте дане вами слово. Наші предки вважали, що 18 вересня “пишеться” доля людини. І якщо він в цей день дасть клятву з приводу і не виконає її, то його чекає нещастя, аж до смерті.
Чи не визнайте в цей день в любові.
Чи не одружитеся.
Не починайте з кимось спільне життя. Бо якщо ви три перераховані вище дії зробите, то це може привести до розладу і навіть розставання з близькою людиною.
Цього дня не робіть прибирання в будинку, особливо Не мийте підлоги, тому, що таки чином ви зі свого будинку “вимиєте” позитивну енергію.

Погожий день

Що потрібно робити в цей день

Наші предки вважали, що 18 вересня – це сприятливий день, щоб гадати та передбачати майбутнє. Вони 18 вересня дивилися на горобину. Коли листя на ній стали жовті, очікується осінь з дощами та морозна зима.

Прикмети

Якщо зранку не буде роси в цей день, то очікуйте негоду.
Коли до сходу сонця хмари багряні, то буде дощ і вітер.
Якщо в лісі хороший урожай горобини, то очікується осінь з дощами, а коли врожай горобини поганий, то осінь буде сухою.
Наші пращури помітили, що сон в цю ніч, як правило, збувається. Тільки нікому про нього не потрібно розповідати до обіду.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.