Молитва про силу духу у важкі часи. Читайте з вірою в серці

Господи, нехай буде ваша присутність моїм світом, який переповнюється. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про силу

Господь, дякую Тобі за те, що ти великий і рясно сильний, твоя сила безмірна. Біблія говорить, що ви можете рясно благословити мене, щоб у всьому і в усі часи ви постачали мене всім, у чому маю потребу, а я буду рясніти всяким добрим ділом. Дай мені сили, які мені потрібні сьогодні, Господь, нехай я досягну успіху в силі Твого духу. Нехай твоя любов стане пристрастю в моєму серці. Нехай твоя радість буде моєю силою в важкі часи. Хай буде ваше присутність моїм світом, який переповнюється. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Напрямна молитва

Милостивий Отець, будь ласка, наповни мене своїм Святим Духом, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Я прошу Тебе керівництва і напрямки зараз, Господь, і молюся, щоб ти відповів на моє прохання. Ви абсолютно хороший Батько, який завжди дає своїм дітям тільки хороші подарунки. Коли я буду пригнічений, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння. Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Сила в молитві про слабкість

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що всі речі були створені через тебе і для тебе, ти перш за все, і в тебе все суще. Ви сказали, що ваша сила доведена до досконалості в моїй слабкості, що коли я слабий, я сильний завдяки вашій силі, що протікає через мене. Почуй мою молитву сьогодні та наповни мене своєю силою і міццю. Дякую Тобі, Господи, ви, який був, є і наближається, тому що ви показали свого народу свою велику силу. В ім’я твого могутнього, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.