Молитва, яка допомагає вирішити проблеми у важкі часи. Читайте з вірою в серці

Звертайтеся до Бога використовуючи прості слова, якими ви користуєтеся повсякденно. Можете просити допомоги вголос, а можна і про себе.

Коли людині погано в цьому житті, він завжди звертається за допомогою до людей. Але бувають випадки коли люди з різних причин не допомагають або не хочуть допомогти.

Людина може впасти у відчай і впасти в паніку.
Він не знає до кого звернутися і що робити.

У таких випадках необхідно звертатися до Господа. Як говориться в молитві, що якщо вас утискають люди, наділені земною владою і ні до кого звернутися, то потрібно звертатися до влади небесної, яка над нами стоїть і всіма нами керує.

Звертайтеся до Бога використовуючи прості слова, якими ви користуєтеся повсякденно. Можете просити допомоги вголос, а можна і про себе. Найголовніше, щоб ви вірили та просили з чистим серцем. Адже давно сказано: “Так, по вірі вам буде!”

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва

Господи, я прошу тебе допоможи мені в цій важкій ситуації (скажіть в чому ваша прохання або в чому проблема) і прошу не відвернися від мого прохання.
Я грішний і грішив в житті, але розкаявся і зараз мені нема до кого звернутися, крім як до Тебе.

Допоможи мені, керуй мною і дай мудрість мені, щоб розв’язувати цю проблему.
Боже, направ мене на правильний шлях. Зроби так, щоб я більше ніколи не потрапляв в таку ситуацію, з якої неможливо вибратися без Твоєї допомоги. В ім’я Ісуса, амінь!

Коли ви прочитали молитву, то подумки уявіть, що ваша проблема пішла і її більше немає. Тільки коли молитеся намагайтеся не сильно хотіти в розв’язання вашої проблеми.

Спокійно думайте і не хвилюйтеся, а просите як ви б просили вашого друга.
Ви потім побачите, що проблема піде і ви навіть не помітите як це вийшло!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.