Молитва про прощення гріхів. Читайте душевно і з вірою в серці

Якщо є можливість - поставте і запаліть свічку перед образом Всевишнього.

Як ви жили раніше і як будите жити далі – це залежить від того наскільки людина усвідомила свої гріхи. Кожна людина грішна. Немає безгрішних людей. Тільки треба вміти визнавати свої гріхи та більше не грішити.

За допомогою молитви можна звернутися до Господа і попросити у нього пробачення за свої гріхи, якщо ви їх усвідомили.

Якщо ви усвідомлено будите з молитвою звертатися до Господа, то він завжди вам допоможе. Багато людей пройшли через це, і всі вони повернулися на шлях істинний.

Як звертатися до Бога? Робіть це простими словами, як би ви говорите зі своїм кращим другом. Чи не придумуйте піднесених слів. І найголовніше коли будите молитися – робіть це душевно і з чистим серцем.

Постарайтеся усамітнитися, щоб ніхто вам не заважав, в тому числі та різні гучні звуки не відволікали вас. Якщо є можливість – поставте і запаліть свічку перед образом Всевишнього.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про прощення гріхів

Боже, я визнаю свої гріхи. Я каюсь у своїх гріхах і помилках. Я заподіяв багатьом людям шкоду і біль. Я прошу вибачення за мої гріхи минулого. Господи допоможи мені побачити ким я був раніше і ким буду зараз.

Боже допоможи мені розірвати цей порочний ланцюг гріхів, яка слідує за мною. Диявол підбурював мене, і я грішив і здійснював необдумані вчинки. Я пригнічений своїм минулим і своїми гріхами.

Господи я хочу прийняти твою любов і настанови як мені далі робити в житті.

Батько небесний мій розум Твоїм світлом і прожени темряву.
Я прошу Тебе звільнити мене від вини та болю мого минулого.
В ім’я Ісуса, амінь!

spot_img

Схожі статті

Ввечері готую, а вранці вже беру на дачу. 1 кг найдешевшого сала перетворюю на шедевр. Такого завжди мало

Сало - знайомий і поширений продукт. Усі ми його любимо та регулярно куштуємо. Сьогодні ми підготували рецепт найкращої закуски із сала, яка полюбиться вам одразу через її швидкість і смак.

Так картопляні котлети ви ще не готували, а даремно: це дуже смачно, соковито й ситно. Гарантований рецепт

Звісно, всі ми звикли куштувати тільки класичні картопляні котлети. Втім, хоча б раз варто спробувати приготувати овочеву закуску, яка точно підкорить ваші серця.

Готую на замовлення вже багато років. Смачніше випічки не пробувала: все міряю склянками. Паски на Великдень

Наближається найсвітліше свято в році - Великдень. А який же Великдень без паски? Сьогодні ми підготували рецепт дуже м'яких, смачних і простих пасок, які вам сподобаються з першої ж спроби.