Молитва про усвідомлення гріхів і прохання до Господа про їх прощення. Читайте з вірою в серці

Раніше я думав, що можна грішити та не каятися, потім думав, що можна грішити, покаятися і знову грішити.

Молитва про усвідомлення гріхів і прохання до Господа про їх прощення

Господи, я знаю що потрібно завжди прощати людини та це дозволить і іншим мене вибачити. І потім Ти, якщо порахуєш за потрібне, пробачиш мені за мої гріхи.

Я прошу тебе дай мені пильність, щоб я міг бачити все і не грішити. Щоб я розумів, що роблю гріх якщо поступаю таким чином з людьми. Раніше я думав, що можна грішити та не каятися, потім думав, що можна грішити, покаятися і знову грішити.

Я думав, що потім мені все буде прощено. Я розкаявся і прошу допомогти мені більше не грішити. Боже я прошу направити мене в усі дні мого життя тільки на правильний шлях.
В ім’я Ісуса, амінь!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва, щоб пробачити іншим

Господи, я зізнався у своєму гріху і в неправильних вчинках до інших людей. Я вдячний Тобі, що ти мене пробачив. Боже, допоможи мені також пробачити тим людям які заподіяли мені біль. Батько небесний – прибери з мого серця злобу та образу на людей, які заподіяли мені біль. Я хочу сказати Тобі, що відтепер моє серце буде наповнене благодаттю стосовно кривдників. Я просто з Твоєї допомогою почну нове життя. В ім’я Ісуса, амінь!

Молитва подяки за Господнє прощення

Батько небесний, я прошу тебе – хай тягар провини у мене буде звільнено через прощення. Я вдячний Тобі, що ти простив мене за вчинені мною гріхи. Ти навчив мене як прощати своїх кривдників і тим самим моє серце заспокоїлося. Я не думаю про помсту кривдникам.

Господи я знаю, що Ти сам знаєш як з ними вчинити. Тепер я вільний від гріхів і думок про помсту кривдникам. В ім’я Ісуса амінь!

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.