Молитва, яка надихає на рішучі дії. Читайте з вірою в серці

Господи, Твоє Слово говорить, що важка праця приносить прибуток і нагороду, тоді як розмови ведуть тільки до бідності.

Деякі люди, коли стикаються з труднощами не знають, що зроблений. Якщо їм нікому підказати, що робити, то вони опускають руки.
Не здавайтесь! Є молитви, з якими ви можете звернутися до Господа.

Тільки звертайтеся до Бога, використовуючи прості слова і, бо ви зазвичай розмовляєте з другом або подругою.

2 Коринтян 4: 1

Боже, я вдячний Тобі за те, що ти творець мотивації та рішучості. Господи я молю, щоб, хоча часом це здавалося важким, я пам’ятав, що Ти зі своєї ласки проклав для мене шлях. З Вами немає нічого неможливого, тому я вважаю за краще не здаватися. Боже, я дякую Тобі, за мотивацію, рішучість, співчуття. В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Притчі 14:23

Господи, Твоє Слово говорить, що важка праця приносить прибуток і нагороду, тоді як розмови ведуть тільки до бідності. Я прошу, щоб Ти допоміг мені в моїх діях, щоб вони були мотивовані та рішучі. Тому, Господь, коли я натрапляю на труднощі, я знаю, що з Тобою я зможу їх подолати. Я молюся, щоб я не залишався пасивним, але Ти дав мені свою божественну силу. В ім’я Ісуса. Амінь.

1 Тимофія 4: 6

Господи, допоможи мені приділяти собі пильну увагу, щоб я міг рости як особистість. Боже, Я молюся, щоб я був наполегливим у всьому. Твоє Слово говорить, що Ти забезпечиш мій порятунок. Господи, я молюся, щоб Ти дав мені сили долати випробування і негаразди, з якими я стикаюся, в Ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.