Молитва до Господа про допомогу у вирішенні нагальних проблем. Читайте з вірою в серці

Читайте притчі Ісуса. Він говорив, що той хто наполегливо домагається і наполегливо просить, навіть у Бога, Господь змилостивиться.

Моліться не тільки коли вам важко в житті. Моліться завжди. Моліться коли, хочете подякувати Всевишньому і коли просите Його про щось. Потрібно в молитві розмовляти з Богом, без пихатих слів, а, бо ви розмовляєте зі своїм другом. Пам’ятайте вислів: “Так, по вірі вам буде! ” Моліться з вірою в серці.

Читайте притчі Ісуса. Він говорив, що той хто наполегливо домагається і наполегливо просить, навіть у Бога, Господь змилостивиться. Не залишайте навіть сумнівів, в тому що Бог вас не почує.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Боже, допоможи мені бути напоготові, щоб я міг твердо стояти у своїй вірі. Я знаю, що стійкість вимагає від мене рішучості та дій тому я молю про Твоєї допомоги. Допоможи мені в моєму житті. Я також молюся, щоб протягом усіх випробувань я залишався хоробрим і сильним, тому що Ти завжди зі мною і ніколи не залишиш мене. Боже, я люблю Тебе всім своїм серцем, і я дякую Тобі за те, що ти дав мені можливість розв’язувати мої проблеми та проблеми моєї сім’ї, в ім’я Ісуса, Амінь.

Господи, я вдячний Тобі за те, хто ти є. Це Твоя божественна природа гарантує, що я ніколи не залишуся без твоєї допомоги, рішучості або мотивації, поки я служу Тобі. Я радію своєму довірі та сподіваюся на Тебе, і я дякую Тобі, бо Ти допомагаєш нужденним. Я буду терплячим у своїх стражданнях і вірним у своїх молитвах, знаючи, що Ти, Боже, Ти бачив мене й Ти знаєш ширшу картину моєму житті. В ім’я Ісуса, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.