Молитви, що славлять Господа і допомагають впоратися з проблемами. Читайте з вірою в серці

Намагайтеся читати молитви та звертатися до Бога щиро і найголовніше вірити, що він вам допоможе. Так, по вірі вам буде!

Коли вам важко в житті та ви не знаєте як впоратися з проблемами, які виникли у вашому житті, необхідно звернутися з молитвою і проханням до Всевишнього.
Постарайтеся максимально точно описати вашу проблему.

Належні три нижче молитви та потім своїми словами зверніться до Господа і попросіть Його вирішити або посприяти у розв’язання вашої проблеми.
Намагайтеся читати молитви та звертатися до Бога щиро і найголовніше вірити, що він вам допоможе.
Так, по вірі вам буде!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Господь, я буду співати про Твоєї любові та справедливості до кінця своїх днів. Тобі, Господи, буду співати хвалу. Я молюся, щоб Ти допоміг мені у розв’язання моїх проблем. Сам я не можу впоратися з ними. Я молюся, щоб ця любов виявлялася кожен раз, коли я звертаюся до тебе. Я молюся, щоб щире поклонятися Тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, хвалю Тебе. Я хвалю Тебе у Твоїй святилище і хвалю Тебе у Твоїх могутніх небесах. Я хвалю Тебе, Господь, за Твої дії сили та хвалю Тебе за Твою неминущу велич. Заявляю, що все, у кого є дихання, хвалить Тебе! Алілуя!
В ім’я Ісуса, амінь!

Господи, я звертаюся до Тебе, бо Ти вчинив дива, я тремчу перед справами Твого порятунку! Я кричу, тому що радість, яку Ти мені даруєш, нестерпна! Славлю Тебе, за те, що ти допомагаєш усім нужденним і до тих хто до Тебе звертається. Ти чудовий Батько, я вибираю поклонятися Тобі в Дусі та істині в усьому, що я роблю, Амінь.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!