Потужна молитва про захист та безпеку вас та ваших близьких. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Молитви дають силу для слабкої людини, але вони також дають силу і сильній людині. Моліться з вірою і Всевишній завжди вас захистить і не залишить у скрутну хвилину

Ніколи не дооцінюйте силу молитви. Особливо у цей важкий для України час, коли найбільша цінність – це ваше життя, а також життя ваших близьких.
Молитва є потужним інструментом для спілкування з нашим Небесним Батьком. Це можливість стати єдиним із Творцем та Даятелем всього сущого. Молитва допомагає нам знайти сили сьогодні та надію на майбутнє. Ми повинні активно молитися і вірити у її силу назавжди змінити наші обставини. Ваше життя віри пов’язане з якістю вашого молитовного життя. Молитва здатна змінити не лише людей та речі навколо вас. Молитва також може захистити вас від будь-якої шкоди, включаючи ворога та всі його злі устремління. Наш світ наповнений подіями та ситуаціями, які можуть викликати сильний страх та тривогу. Так легко стати приголомшеним і жити в ув’язненні та страху. Дуже важливо, щоб ми вірили, що Бог захистить нас у будь-яких обставинах.

Так, по вірі вам буде

Коли вам потрібна сила, найкраще, що ви можете зробити, — звернутися до Бога за захистом та керівництвом. Він спрямує Твої шляхи до добра. Якщо ви готові до Його керівництва та захисту, моліться цією молитвою про себе або вголос:
Небесний Батьку, я приходжу до Тебе сьогодні, щоб подякувати. Спасибі, що зберігаєш і захищаєш мене та моїх близьких (перерахуйте тих, кого ви хочете, щоб ця молитва захищала). Дякуємо за Ваше керівництво та напрямок. Спасибі, що підібрали мене, коли я був на дні, боявся, переживав і не знав, що робити. Ти дивовижний Бог, і саме завдяки Тобі та Твоїй милості я живий, живі та захищені мої близькі (перерахуйте, кого ви маєте на увазі). В ім’я Ісуса я молюся. Амінь.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.