Молитва, яка дає захист у цей непростий час. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Важкий час настав. Сьогодні кожна людина шукає захист для себе та своїх рідних. Молитви допоможуть вам. Намагайтеся молитися вдумливо і з вірою

Про кожну людину необхідно дбати. У цьому світі люди повинні дбати один про одного. Батьки про дітей, а потім діти дбатимуть про своїх стареньких батьків. Однак ви повинні знати, що про всіх людей дбає Всевишній. Потрібно тільки пам’ятати про це і ви завжди будите під його захистом.

Покладіть на Господа свою турботу

Ісус сказав: “Я є виноградна лоза”. У Євангелії від Івана 10:1-18 він говорить про те, як вівці знають пастиря, а пастир знає та піклується про вівці. Можливо, ми цього не розуміємо, але можемо уявити, як люблячий батько дбає про дитину або як ви могли б подбати про друга, про якого дбаєте. Під час молитви дякуйте Богові за те, як Він піклується про вас і захищає вас.

Моліться з вірою і Бог не залишить вас
Моліться з вірою і Бог не залишить вас

Якщо ви готові покласти свою турботу на Нього, промовте таку молитву:

Небесний Батько, я хотів би вибачитися перед Тобою зараз. Іноді я забуваю покласти всі свої турботи на Тебе і витрачаю більше часу і сил на занепокоєння, ніж на спокій, що приходить від спокою у Христі. Допоможи мені відкрити своє розуміння через Твоє Слово та усвідомити, що занепокоєння не тільки позбавляє мене нашої радості та миру в Господі, а й корениться у гріху невіри. Щоразу, коли я гублюся, будь ласка, дай мені краще розуміння того, що Ти єдиний, хто замінить дурні турботи про божественну мудрість. Амінь.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.