Молитви, які читаються коли ви стривожені, занепокоєні і потребуєте сили та захисту. Читайте з вірою в серце

Якщо ви не можете впоратися з ситуацією і вам нікому допомогти, або проблема така, яка не піддається рішенню з вашого боку - зверніться до молитви

Коли ви стривожені або стурбовані та потребуєте сили, пам’ятайте, що Бог є цілитель номер один, який може спрямовувати вас нескінченними шляхами. Якщо ваше серце і життя зосереджені на Богові, Його Слові та Його Святому Дусі, ви можете бути впевнені, що Він спрямує ваш шлях. Основний засіб, яким Бог дає нам керівництво, є у Біблії. Ісус відповів: “Істинно говорю вам, ніхто не може увійти в Царство Боже, якщо не народиться від води та духу” (Івана 3:5).

Якщо ви готові довіритися здатності Бога спрямовувати ваше життя, моліться цією молитвою про себе або вголос:

Небесний Батько, коли я встаю сьогодні, я благаю, щоб Твоя сила спрямовувала мене, Твоя сила підтримувала мене, а Твоя мудрість спрямовувала мене. Нехай гляне переді мною Твоє око, Твоя рука захистить мене, і Твій щит захистить мене. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Захист мене від ворога

У вас є противник, який хоче атакувати ваші бажання, ваші думки навіть те, як ви бачите своє тіло і як ставитеся до нього. Вкрай важливо, щоб ви були напоготові проти підступів диявола. Якщо ви потребуєте захисту від ворога, моліться цією молитвою:

Отче Небесний, Ти даєш нам життя. Ти тримаєш усю владу у своїх руках. У Тобі тільки добре. У Тобі зцілення народів. У Тобі свобода від занепокоєння та свобода від болю. Сьогодні я прошу Тебе пробачити мені мої недоліки, мої гріхи та все інше, що може розлучити мене з Тобою. У Твому Дусі Твій дар зцілення живий. На Тебе, Господи, я можу покластися. Захист мене від ворога, щоб сьогодні я вибрав життя замість смерті. У цей час я молюся про те, щоб мені знов народитися в Тобі. Амінь.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.