Сильні молитви, які допоможуть вам у лихоліття. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Більшість людей губляться, коли настають важкі часи. Вони не знають, що робити та до кого звернутися. Здавалося б, немає виходу. Але він є – це звернення до Бога

Щоб молитва була дієвою, потрібно її читати в тиші та обов’язково вірити в те, про що ви просите Господа.

Для особистої сили

Бог працював, щоб перемогти гріх, сатану, пекло та смерть. Він зробив це через Ісуса Христа. Бог має силу зміцнити ваш розум, тіло і дух, якщо ви дозволите Йому працювати у вашому житті. Якщо ви готові до того, щоб Бог втрутився і змінив вас зсередини, помоліться цією молитвою про себе або вголос:

Небесний Батьку, я прошу тебе сьогодні зміцнити мій розум, тіло та дух. Коли я втомлюся, нехай я освіжусь. Коли я зношуюся, та оновлюся. Коли я зламаний, нехай мене відновлять. Коли я боюся, нехай стану вірним. Я молюся, щоб сьогодні ходив з упевненістю, знаючи, що Господь Всемогутній зі мною. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Я віддаю все

Бог закликає всіх нас повністю віддатись Богові. Якщо ви потребуєте сили та готові до небачених раніше змін у своєму житті, Бог вимагає, щоб ви дозволили Господу стати правителем вашого життя. Ми можемо це зробити лише тоді, коли ми підкоряємося Йому. Якщо ви готові повністю відпустити ситуацію і дозволити Богу, помоліться цією молитвою про себе або вголос:

Небесний Батько, я віддаю Тобі кожну сферу свого розуму, волі та емоцій. Я вибираю жити у твоїй доброті та вірності, щоб добре насіння, яке Ти посіяв у моєму житті, пустили коріння. Тримай мене близько до Тебе і прямуй мої кроки доброю дорогою, яку Ти приготував для мене. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.