Молитва, коли ви стикаєтеся з важкими часами у вашому житті. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Іноді людина потрапляє в таку ситуацію, що не знає, як їй вчинити, підказати нікому. А можливо вам просто нема до кого звернутися, тому що ви у всьому зневірилися.

У таких випадках спробуйте звернутися до Господа. Можливо ви це зробите вперше, а може, ви молитеся щодня. До Бога ніколи не пізно звернутися. Ви повинні знати, що Всевишній знає про ваші проблеми, але потрібно, щоб ви звернулися до Бога з проханням. Стукайте і відкриють вам. У будь-якому разі, коли ви щось просите у Всевишнього, просіть це з вірою.

Господи, допоможи мені надіятись на Тебе всім серцем моїм і не покладатися на розум мій, але на всіх шляхах моїх коритися Тобі. Зроби мої шляхи прямими та веди мене правильним шляхом. Я знаю, що в цьому житті будуть часи страждань і поневірянь, але допоможи мені набратися мужності, бо знаю, що ти врятував світ.

Так, по вірі вам буде!

Дай мені мужності протистояти прийдешнім випробуванням. Допоможи мені вистояти та не здаватися. Дай мені сили протистояти цим бурям. Вилий на мене Твій світ і бережи мене у Твоєму досконалому світі.

Я завжди хочу дивитися на тебе, коли приходять випробування. Замість того, щоб звинувачувати вас або шукати відповіді деінде, я хочу звернутися до вас і повністю довіритися вам. Це важко зробити, але я прошу вас допомогти мені віддати вам усі мої емоції, мої думки, мої дії.

Дякую Тобі, Господи Ісусе, за Твою допомогу в цей надзвичайно важкий час. Я знаю, що в тебе це, і в тебе є я! Я вихваляю тебе і покладаю на тебе всю свою віру та довіру. Дякую Тобі, Боже, за те, що почув і відповів на мою молитву. В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.