ТОП-3 сильні молитви про захист від ворогів на роботі. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Коли ви приходите на роботу, то можуть бути будь-які непередбачені ситуації. Щоб їх уникнути, вам потрібно бути завжди напоготові. Але також потрібно помолитися

Чи працюєте ви в конкурентному середовищі, чи у вас є колега, який, здається, налаштований проти вас на кожному кроці, ви можете молитися Богу, щоб він захистив вас від негативу та злого наміру на вашій роботі. Ось 3 сильних молитов за захист від ворогів на роботі.

Сильна молитва за захист від ворогів на роботі

Господь, робоче місце може бути хибним місцем. Люди повстають один проти одного у нещадному середовищі. Люди падають через себе, щоб просунутися вперед, не звертаючи уваги ні на кого іншого. Господи, серед такого ворожого місця я прошу, щоб Ти наглядав за мною. Бережи мене в цілості та безпеці, якомога далі від тих, хто може завдати мені шкоди. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва про керівництво під час конфлікту

Мій Праведний Бог, конфлікт неминучий. Це ще вірніше для робочого місця, де так багато поставлено на карту, а конкуренція може бути жорсткою. Запальність обов’язково спалахне, і люди вибухнуть один на одного. У разі неминучого, якщо я зіткнуся з конфліктом, дозвольте мені впоратися з ним із витонченістю та співчуттям. Дай мені мудрості вести його таким чином, щоб славити Тебе і зберігати мене вільним від гріха. Господи, з милості Твоєї, почуй мою молитву. Амінь.

Молитва за токсичне робоче місце

Владико Господь, як би мені не боляче це казати, я боюся щодня йти на роботу. Культура на роботі перетворилася на вигрібну яму. Відділи сповнені токсичних людей, які дбають лише про себе. Дуже важко прожити щодня без сліз. Батьку, допоможи мені працювати в такому місці. Скрізь, де це можливо, використовуйте мене як засіб, щоб зробити це місце кращим. Дай мені можливість впливати на інших і ділитися з ними любов’ю Твою, щоб робоче місце могло перетворитися на щось, що робить Тобі честь. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.