3 сильні молитви, які принесуть у вашу сім’ю любов і порозуміння у скрутний час. Читайте з вірою

Ці молитви повинні допомогти вам зберегти сім'ю і не лише. Вони допоможуть, щоб у сім'ї панував мир і любов, а також порозуміння, особливо у цей тяжкий час

Взаємодія

Святий, я прошу тебе допомогти кожному члену нашої сім’ї бути смиренним і ніжним у наших взаємодіях один з одним; і бути терплячими, переносячи вади один одного в любові, навіть коли ми втомилися, засмучені, розсерджені. Допоможи нам докласти всіх зусиль, щоб залишатися єдиними в Дусі в цьому домі. Будь ласка, зв’яжи нас світом. В ім’я Ісуса, амінь.

Любити один одного

Так, по вірі вам буде!

Милостивий Боже, допоможи нам палко любити один одного. Розвивайте нашу любов настільки глибоко, щоб вона була здатна і хотіла долати та прощати. Вдихніть дух гостинності кожного з нас і дайте нам можливість весело провести час у нашому домі. Ми визнаємо, що ви дали кожному з нас духовні дари. Допоможи нам відкласти убік власні потреби та використовувати ці дари, щоб добре служити один одному. Ми покладатимемося на силу та енергію, які Ви даєте. Ми молимося, щоб усе, що ми робимо в цьому сімейному осередку, приносило вам славу через Того, хто живе у нас. В ім’я Ісуса, амінь

Для моєї родини

Господи, Ти всіх добре знаєш членів нашої сім’ї та всіх любиш. Я прошу, щоб ти покрив нас веселкою надії. Сподіваюся, що це зблизить нас, щоб улагодити наші розбіжності. Сподіваюся, що це допоможе нам святкувати разом і дбати один про одного. Надія, яка майорить у нашому житті, як прапор, і спостерігає за нами, куди б ми не пішли. Надія, що долає негаразди та збирає сили для подолання. Надія, яка спрямовує нас і дає нам бачення нашого майбутнього самотужки та разом. Надія, сповнена любов’ю. Надія, що живить віру. Надія, яка дихає світом. Нехай наша сім’я живе у тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.