Молитва, яка допоможе пережити важкі часи і негаразди. Читайте душевно і з вірою!

Господь будь ласка, дай мені Свою силу, щоб впоратися з сьогоднішніми проблемами у важкі часи.

Зараз важкі часи, з якими ми стикаємося сьогодні. Іноді не вистачає сил, щоб не впасти духом. Щоб забезпечити потреби моєї сім’ї в ці дні. Необхідно молитися, вірити і Господь допоможе.

Дарування Божої сили в смутні часи

Дякую Тобі, Господь, що Ти – мій притулок і моя сила у важкі часи та постійний помічник коли мені погано. Допоможи мені триматися за Тебе і за цю істину з Біблії, яку Ти постійно згадуєш.

Я знаю, що Ти – єдиний всемогутній Бог, і що в моєму житті немає нічого, з чим Тобі було б важко впоратися, і немає ніяких перешкод на моєму шляху, які настільки нездоланні, що я не можу перетнути, знаючи, що Ти на моїй стороні.

Будь ласка, дай мені Свою силу, щоб впоратися з сьогоднішніми проблемами у важкі часи, з упевненістю знати, що Твоя сила досконала в моїй слабкості.

Дякую Тобі, що моя сила виходить від Тебе, і що Твоєї милості досить, щоб розв’язувати мої проблеми, які виникають переді мною щодня. Я прошу Тебе Господи – допоможи та настанови на шлях істинний. Підкажи та направ мої сили та вміння, щоб я пережив не тільки сьогоднішній день, але і весь цей важкий період свого життя.

Спасибі, Батько, – Твоєї милості досить, щоб перемогти всі негаразди. Амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".