Сильні 3 молитви для возз’єднання та єдність сім’ї. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Практично в кожній сім'ї може бути розбіжність та різні труднощі, особливо в цей непростий час в Україні. Потрібно звернутися до Господа з молитвою та проханням

Для возз’єднання сім’ї

Господи, дякую за те, що зібрали нас усіх тут сьогодні. Дякуємо за чудове благословення сім’ї. Дякуємо за наші подібності та відмінності, якими ми насолоджуємось. Дякуємо за мудрість віку та енергію юності. Дякуємо за те, як ви спостерігаєте за нами як за окремими особами, і за те, як ви випромінюєте своє кохання в нас як єдине ціле. Приходьте благословити наш час разом. В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Єдність

Дорогий Господи, Ви створили баланс. Ніч після дня. Море, щоб торкнутися землі. Усі чудові тварини, риби та птиці. Ви великий творець різноманітності та різноманітності. Спасибі, що ви зробили нас усіма унікальними і відображали ваше кохання. Приходьте зібрати нашу сім’ю у всьому її чуді та красі. Допоможи нам любити та поважати один одного. Покажіть нам, як підтримувати та підбадьорювати одне одного. Надихніть нас на спільну роботу, щоб стати картиною, повною вашої досконалої любові. В ім’я Ісуса, амінь.

Єдність та світ

Відновіть єдність і мир, і нехай любов, віра та надія проникнуть у серця кожного з них. Виправте розірвані стосунки всередині кожного кола. Нехай ніколи не вичерпується любов один до одного і нехай усі ситуації вирішуються. Дозволь усім заблудлим, яких світ збив зі шляху, знову відкрити Тебе. Продовжуйте благословляти нас щодня. В ім’я Ісуса, амінь.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.