3 молитви про допомогу, які втішать вас і додадуть сили. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Коли ви не знаєте, що робити у важкій ситуації та нема до кого звернутися, то здається, що ви одні в цьому світі. Зверніться з молитвою про допомогу до Всевишнього

Молитва про допомогу, яка втішить

Боже мій, деякі дні здаються надто важкими. Мені боляче, я борюся, борюся зі страхом та занепокоєнням на кожному кроці. Але серед усього цього ти не залишив мене напризволяще. Вибач мені за сумніви, що Ти тут. Вибач мені за те, що я думав, що ти забув. Вибач мені за віру в те, що я якимось чином знаю найкращий шлях. Ви повністю заслуговуєте на довіру. Ти всемогутній. Ти можеш. Ти — Господь над кожною ситуацією, якою б важкою вона не здавалася. Ти цілитель і ніколи не розтратиш горе, яке я несу сьогодні. Все можливе з тобою.

Я молюся не лише про своє горе, а й про тих, хто журиться сьогодні. Я прошу Твоєї втіхи, щоб оточити тих, хто плаче. Я молюся про те, щоб світ Твоєї присутності покрив наші уми та думки, оскільки Ти нагадуєш нам, що ворог ніколи не зможе вкрасти нас із Твоїх рук. В ім’я Ісуса, амінь.

Псалом 86

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Почуй мене, Господи, і відповідай мені,
бо я безпорадний і слабкий.
Врятуй мене від смерті, бо я вірний Тобі, спаси мене, бо я Твій слуга і надіюся на Тебе.

Ти мій Бог, так будь милостивий до мене, я молюся тобі весь день.
Радуй раба Твого, Господи, бо мої молитви звернені до вас. Ти добрий до нас і всепрощаючий, повний постійного кохання до всіх, хто молиться тобі. Почуй, Господи, молитву мою;
почуй мій крик про допомогу.
Я закликаю тебе в важку хвилину,
бо ти відповідаєш на мої молитви. В ім’я Ісуса, амінь

Молитва про допомогу під час хвороби

Дорогий Ісус, Божественний Лікар і Цілитель хворих, я звертаюся до Тебе в цей час хвороби. Дорогий Утішитель скорботних, полегш турботи та печалі Твоєї лагідною любов’ю і даруй нам благодать і силу прийняти цей тягар. Ми віддаємо наші турботи у Твої руки. Ми просимо, щоб Ти знову вилікував Твого слугу. Насамперед даруй нам милість визнати Твою Волю, навіть якщо ми не розуміємо її. В ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.